luni, 12 septembrie 2011

Calificative trendzone + Regulament










Buna,eu sunt Dana.Activez de peste 4 ani pe blogspot,hi5,trendzone,funtrade,okazii.

Ne putem intalni personal in Timisoara si uneori Bucuresti/ Dr.Tr.Severin atat pt schimburi,cat si pt comenzi. Va rog sa cereti toate detaliile legate de produsul dorit inainte de a-l expedia pt ca nu accept retur . In cazul schimburilor/comenzilor solicit si un nr de telefon pt a comunica mai usor ! Prefer sa imi trimiteti mail pt ca NU FOLOSESC MESS-UL.

Dupa expedierea fiecarui colet,trimit chitanta pe adresa de mail a clientului!
Solicit acelasi lucru in cazul schimburilor! In cazul utilizatorilor care nu au calificative/recomandari sau calificative/recomandari negative,accept decat plata pe card (avans) sau predau personal produsul .De asemenea,solicit un avans utilizatorilor care detin mai putin de 30 de calificative/recomandari.Nu vreau sa platesc retur pt niste persoane care comanda aiurea !

NEW! Transportul prin Posta Romana costa intre 8-15 lei(depinde de greutatea coletului).Daca depuneti suma in contul meu,transportul este de 2 lei. La 3 produse comandate,transportul este gratuit prin oricare dintre cele doua metode de plata.

In cazul utilizatorilor noi ,nu accept schimb decat daca ne intalnim personal sau daca primesc prima. Utilizator NOU= sub 30 calificative/recomandari pozitive .In caz ca pe hi5/trendzone/blogspot/okazii nu aveti calificative/recomandari,dar detineti cont pe alt site si puteti demonstra ca sunteti serioase (recomandari-nume,link si id-ul fetei care va poate recomanda) expediem simultan coletele!

Accept schimb daca aveti ceva din ceea ce caut!

http://trendzone.ro/oferte/user/?search[creator]=vQc&search[offer_seeking]=seeking

CITITI SI DESCRIEREA PRODUSELOR INAINTE DE A SOLICITA UN SCHIMB!

De asemenea,doresc sa ma anuntati pt orice intarziere legata de expedierea coletului pt a nu exista neintelegeri,urmate de anti-reclama pe toate site-urile destinate vanzarii.


In timpul facultatii trimit/primesc coletele de pe Post Restant-Timisoara (pentru necunoscatori, Post Restant inseamna oficiu postal si de obicei este folosit de persoanele care nu au domiciuliu stabil in orasul respectiv), in vacante sau atunci cand merg acasa ,trimit/primesc din Dr.Tr.Severin. Majoritatea produselor postate le-am depozitat acasa,de aceea s-ar putea sa va ofer anumite poze/dimensiuni in cateva zile si nu in ziua in care le solicitati.

*Din cauza tepelor primite,am hotarat sa nu mai cumpar decat de la persoanele care au foarte multe calificative/recomandari,cele care au mai colaborat cu mine si au fost serioase sau cele care fac predare personala in Timisoara,Bucuresti sau Dr.Tr.Severin.
De asemenea,o sa-mi iau masuri de precautie si in cazul schimburilor. Orice intarziere va fi taxata,asa cum eu imi fac timp sa expediez coletele la timp,doresc ca voi sa procedati la fel.Trimit prima doar persoanelor care detin mai multe calificative/recomandari decat mine,adica peste 400.
MULTUMESC pt intelegere!
CONTACT: dressdana@yahoo.com